United Kingdom

GLOBAL PRESENCE

IMCD Bulgaria

Чрез IMCD South East Europe GmbH, IMCD предлага местен експертен опит и индивидуални решения на своите дългогодишни доставчици и клиенти в България.
За IMCD South East Europe
IMCD SEE предлага обширно синергично портфолио и, чрез продължителен фокус върху развитието на бизнеса, успешно постигна годишен растеж.
Като част от IMCD, IMCD South East Europe се ползва от международна мрежа от контакти, споделени най-добри практики, значими пазарни познания и експертен опит относно техническите продукти и приложения с цел максимизиране на целия бизнес потенциал. Отдадени екипи, притежаващи силни технически и търговски умения, предлагат иновативни решения, които да отговарят на всички изисквания на клиента, наред със специализирани съвети относно формулировката, произвеждането, приложенията и безопасността на материалите.

Нашите екипи, всеки един от които е отдаден на определен отрасъл, са специализирани във формулировката, с цел да помогнат на нашите клиенти да намерят най-подходящите решения за техните технически въпроси и бързо да се разработят и пуснат в продажба иновативни продукти. Това, заедно с гъвкава логистика, стабилна IT система и специализирана HSEQ инфраструктура, дава възможността на IMCD SEE да гарантира създаването на свят на възможности за своите клиенти.

How can we help you?

I need help with...

Моля, свържете се с най-близкия офис на IMCD, за да разберете как нашият експертен опит може да добави стойност към вашия бизнес 


Johann Milchram

Managing Director

Открийте какво предлагаме във Вашия отрасъл

Pharmaceuticals

Контакти

IMCD South East Europe GmbH
Representative Office Bulgaria
19B Patriarch Evtimii Blvd. Floor 3, Office 3A
1142 Sofia
Bulgaria

 

Phone: +43 1 865 1202
Fax:  +43 1 865 1202 90