United Kingdom

GLOBAL PRESENCE

IMCD България

Чрез IMCD България, IMCD предлага местен експертен опит и индивидуални решения на своите дългогодишни доставчици и клиенти в България.
За IMCD България
IMCD България предлага обширно синергично портфолио и, чрез продължителен фокус върху развитието на бизнеса, успешно постигна годишен растеж.
Като част от IMCD, IMCD България се ползва от международна мрежа от контакти, споделени най-добри практики, значими пазарни познания и експертен опит относно техническите продукти и приложения с цел максимизиране на целия бизнес потенциал. Отдадени екипи, притежаващи силни технически и търговски умения, предлагат иновативни решения, които да отговарят на всички изисквания на клиента, наред със специализирани съвети относно формулировката, произвеждането, приложенията и безопасността на материалите.

Нашите екипи, всеки един от които е отдаден на определен отрасъл, са специализирани във формулировката, с цел да помогнат на нашите клиенти да намерят най-подходящите решения за техните технически въпроси и бързо да се разработят и пуснат в продажба иновативни продукти. Това, заедно с гъвкава логистика, стабилна IT система и специализирана HSEQ инфраструктура, дава възможността на IMCD България да гарантира създаването на свят на възможности за своите клиенти.

Как можем да Ви помогнем?

Нуждая се от помощ с ....

Моля, свържете се с най-близкия офис на IMCD, за да разберете как нашият експертен опит може да добави стойност към вашия бизнес 


Charles Page

Managing Director

 

        

Roland Grasch

Managing Director


Открийте какво предлагаме във Вашия отрасъл

Pharmaceuticals

Контакти

ИМСД България ЕООД
ул. Лъчезар Станчев № 5
Сграда А, ет. 4, Офис 4-А4
1756 София, България

Тел.: +359 2 931 11
Факс: +359 2 931 40 60

Вижте в Google Maps