United Kingdom

GLOBAL PRESENCE

IMCD Danmark

IMCD Danmark er, som del af IMCD Nordic, ledende inden for specialkemi og fødevareadditiver. 
About IMCD Danmark

Det højt specialiserede salgsteam sikrer, at vore partnere drager fordel af solid viden om konkrete produkter og applikationer. Teamet har et stærkt international netværk som koblet med lokalkendskab og tilstedeværelse skaber værdi for partnerne. IMCD Nordic har imponerende vækst resultater; virksomheden er mere end fordoblet inden for det sidste tiår, understøttet af kompetente laboratorie ressourcer, fremragende markedshåndtering og langvarige partnerskaber.

Det danske team arbejder ud fra tidssvarende kontorfaciliteter I Helsingør og kombinerer mere end 15 års lokal tilstedeværelse og virksomhedsdrift med de seneste teknologier fra vore partnere.

I Malmø, Sverige ligger vores levneds- og næringsmiddel laboratoratorie der tillige arbejder med farve- og lakprodukter. Laboratoriet understøtter den tekniske salgsstyrke med tilbundsgående produkttræning sideløbende med udvikling af nye formuleringer samt test af råmaterialer og ingredienser.


IMCD Nordic består af følgende datterselskaber: IMCD Sweden AB, IMCD Finland Oy, IMCD Danmark A/S, IMCD Norway AS og IMCD Baltics UAB. IMCD Nordic har kontorer I Malmø (Sverige), Espoo (Finland), Helsingør (Danmark), Oslo (Norge) og Vilnius (Litauen).

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Jeg leder efter....

Kontakt os og bliv klogere på hvordan vi kan bidrage til værdiskabelse i din virksomhed.


Sami Valkama

Managing Director

Opdag hvad vi gør i din branche

Pharmaceuticals

Kontaktinformation

IMCD Danmark A/S
Stürups Plads 1, plan 6
DK – 3000 Helsingør
Denmark  

 

Telefon: +45 49 25 05 80
Fax:  +45 49 25 05 89

 

Vis på Google Maps