United Kingdom

Globaali Toimija 

IMCD Finland

IMCD Finland Oy on yksi johtavista erikoiskemikaalien ja elintarvikkeiden valmistusaineiden jakelijoista maassamme.
Tietoa meistä

Asiantuntevat tekniset myyntitiimimme varmistavat, että asiakkaamme hyötyvät syvällisestä tuote- ja sovellusosaamisesta sekä kansainvälisestä verkostostamme, joka yhdistyy vahvaan paikalliseen läsnäoloon ja ymmärtämykseen. IMCD Nordicsilla on vaikuttavat kasvuluvut; olemme yli kaksinkertaistaneet liiketoimintamme viimeisimmän vuosikymmenen aikana. Tämän ovat mahdollistaneet hyvät paikalliset laboratorioresurssit, merkittävä markkinaosuus ja pitkäaikaiset päämiessuhteet.

IMCD Finlandin vahva teknisten asiantuntijoiden tiimi toimii modernista, Espoossa sijaitsevasta toimistosta käsin, ymmärtäen asiakkaiden tarpeet ja palvellen asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi.


Lisäksi elintarvike- ja maalialan laboratoriomme Malmössä, Ruotsissa, täydentävät ja avustavat teknistä myyntihenkilökuntaa, samalla kehittäen uusia formulaatioita, testaten raaka-aineita ja järjestäen tuotekoulutusta.

IMCD Nordicsiin kuuluvat sisaryhtiöt IMCD Sweden AB, IMCD Finland Oy, IMCD Danmark A/S, IMCD Norway AS ja IMCD Baltics UAB. Toimistot sijaitsevat Malmössä (Ruotsi), Espoossa (Suomi), Helsingörissä (Tanska), Oslossa (Norja) ja Vilnassa (Liettua).

Kuinka voimme auttaa?

Etsin..

Ota yhteyttä, niin saat selville miten asiantuntemuksemme tuo lisäarvoa liiketoimintaasi.


Sami Valkama

Maajohtaja

Tutustu toimintaamme toimialallasi

Pharmaceuticals

Yhteystiedot
IMCD Finland Oy

Keilaranta 15
​02150 Espoo
​Finland

 

Puhelinnumero: +358 9 251 51 60

 

View on Google Maps