United Kingdom

GLOBAL PRESENCE

IMCD Romania

IMCD România oferă produse specializate pentru industriile Life Science și Plastics & Coatings către întreprinderile mici, mijlocii si internaționale.
Despre IMCD Romania
Experții din oficiul din București sunt furnizori de soluții tehnice pentru industriile Life Science și Plastics & Coatings către întreprinderile mici, mijlocii si internaționale.
Logistica de aprovizionare specializată și bine stabilită, prin Constanța și București, reprezintă cheia succesului nostru în distribuirea celor mai bune produse de clasă către clienții noștri locali. Biroul nostru din București este responsabil și pentru clienții din Moldova.
Fiind parte din IMCD, IMCD România beneficiază de o rețea internațională, oferind cele mai bune practici, cunoștiințe relevante despre piață și expertiză tehnică în materie de produse și aplicații, pentru a maximiza întregul potențial de afaceri. 
Crearea unei lumi de oportunități
Clienții noștri beneficiază de soluții personalizate din portofoliul nostru cuprinzător și complementar de produse. Înțelegerea și satisfacerea nevoilor dumneavoastră, de la lanțul de aprovizionare până la suportul tehnic, este de o importanță capitală pentru echipa noastră de vânzări.

Cum vă putem ajuta?

Sunt în căutare de...

Vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou IMCD pentru a afla cum expertiza noastră poate adăuga valoare afacerii dvs. 


Johann Milchram

Managing Director

Descoperiți ce facem în industria dumneavoastră

Pharmaceuticals

Informații de contact

IMCD Romania S.R.L.
Strada Delea Veche Nr. 24
Corp A Etaj 8
024102 Bucharest
Romania

 

Phone: +40 21 7944 774