United Kingdom

GLOBAL PRESENCE

IMCD Serbia

IMCD Srbija, kao deo IMCD South East Europe, ima dugu tradiciju u marketingu, prodaji I distribuciji specijalnih hemikalija I prehrambenih srovina, van granica Evropske Unije.
O kompaniji IMCD Srbija
IMCD Srbija, kao deo IMCD South East Europe, ima dugu tradiciju u marketingu, prodaji i distribuciji specijalnih hemikalija i prehrambenih sirovina, van granica Evropske Unije. Obezbeđivanje odgovarajućih dokumenata kao i usklađenost sa svim zakonskim zahtevima, čine da IMCD u Srbiji predstavlja Vašeg pouzdanog partnera u regionu. 
Naš posao nije ograničen samo na teritoriji Srbije, već smo na isti ili sličan način aktivni i u drugim zemljama u regionu, kao što su: Albanija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora.
Stvaranje sveta mogucnosti 
Naši kupci dobijaju gotova rešenja, koristeći sveobuhvatnu i raznovrsnu ponudu sirovina u našem programu prodaje. Najvažniji zadatak našeg tima jeste razumevanje i ispunjenje vaših potreba, od snabdevanja do tehničke podrške.

Da li možemo da vam pomognemo?

Tražim...

Molimo da konaktirate najbližu IMCD kancelariju, kako biste saznali kako naši  stručnjaci mogu da vam pomognu u sticanju novih vrednosti u poslu.


Johann Milchram

Managing Director

Saznajte  čime se bavimo u vašoj grani industrije

Pharmaceuticals

Kontakt informacije

IMCD South East Europe GmbH
Representative Office Serbia
Milutina Milankovica 9ž Blvd
11070 Belgrade
Serbia

 

Phone: +43 1 865 1202
Fax:  +43 1 865 1202 90